El FC Botarell aconsegueix la segona victòria de la temporada

El FC Botarell va aconseguir aquest passat dissabte la segona victòria de la temporada. En una jornada que va ser tot una festa amb la presentació de tots els equips de l’entitat, els locals es van imposar al Torrente de Cinca per 5 gols a 3.

L’encontre començava plàcid pels botarellencs amb un gol d’Andrés al minut 4. Posteriorment, Marc va fer el segon al minut 8. El mateix jugador es va encarregar de fer pujar el tercer gol al minut 14.

Un instant del partit entre Botarell i Torrente de Cinca

El Botarell va exercir un bon joc i no deixava respirar a l’equip visitant. El conjunt local va dominar gairebé tot el primer temps, tot i que una acció aïllada, al minut 19, el Torrente de Cinca va retallar distàncies. Tot i el gol en contra, els homes de Sergi Cabré no es van posar nerviosos i Escoda, al 23, feia el quart.

En la represa, la dinàmica va ser la mateixa, però el Torrente de Cinca va fer el segon al minut 32. Els darrers 15 minuts, però, la tònica va canviar ja que el rival del Botarell va treure porter-jugador. Fruit d’això, Andrés va recuperar una pilota al seu propi camp i va fer el cinquè gol dels locals. El partit, però, encara no estava sentenciat ja que José Alvaro va fer el 5 a 3.

El FC Botarell va saber controlar la situació i els atacs rivals, i finalment es va emportar una important victòria que el mantí viu per sortir de la zona baixa de la classificació. El proper partit dels blaugranes serà aquest pròxim dissabte, a la complida pista del Solsona.


No Comment

Be the first to respond!

Leave a Reply