Primera victòria del FC Botarell!

El FC Botarell va aconseguir la primera victòria d’aquesta temporada, després de guanyar el Valls per 5 gols a 4. Així, els botarellencs aconsegueixen tres punts del tot necessaris per sortir de la zona baixa de la classificació.

El partit va començar amb molta tensió i nervis, ja que ambdós conjunts necessitaven els tres punts. El Botarell va sortir molt ben col·locat sobre la pista i, a poc per acabar el primer temps, Andrés va fer un bon gol de vaselina.

En la represa, el Valls va empatar just començar. En el servei des del mig del camp posterior, una paret entre Víctor i Andrés va significar el gol del primer. Pocs després, Andrés va fer pujar el 3 a 1 a l’electrònic.

A partir d’aquí, els àrbitres van xiular fins a tres doble-penals en contra del FC Botarell, els quals van ser errats pel Valls.  Els locals, conscients de la importància del resultat, van fer el quart després d’una passada d’Eric a Iván, que va enfosar la pilota al fons de la xarxa. A falta de 9 minuts, el mateix Iván va fer el cinquè i definitiu gol després d’un servei ràpid del porter Guillem.

El Valls va retallar distàncies i va jugar els darrers minuts amb porter-jugador. Els locals, però, van estar molt ben col·locats i van tenir el cap fred davant de la situació arbitral que van patir.

Finalment, victòria importantíssima del FC Botarell, que el permet sumar els primers tres punts de la temporada. Cal donar les gràcies a l’afició que va estar present al pavello de Botarell. L’equip seguirà treballant amb les màximes ganes aquesta setmana per afrontar, aquest dissabte a les 7 de la tarda, un nou partit a casa contra El Catllar. La intenció no és cap altre que aconseguir una nova victòria.


No Comment

Be the first to respond!

Leave a Reply