El FC Botarell cau derrotat a Tàrrega

El FC Botarell va perdre, aquest dissabte, a la pista del Tàrrega per 6 gols a 2 en la tercera jornada de Divisió d’Honor Catalana de Futbol Sala.

L’equip botarellenc va sortir ben situat sobre el terreny de joc,  i era el que generava perill. Els visitants movien la pilota amb criteri i generaven perill, però sense encert. Al final de la primera part, dos jugades de córner van significar el 2 a 0 pels locals, resultat amb el qual es va marxar al descans.

FC Botarell Tàrrega

Plantilla del FC Botarell

En la represa, el Botarell va tornar a dominar, però es va mantenir la tònica del primer temps. A falta de 12 minuts, un tres contra u del Tàrrega va significar el 3 a 0. Pocs després, Jacob retallava distàncies amb una combinació amb Víctor i Ivan.

Tot i això, el Tàrrega va fer el quart en una pèrdua al mig del camp i, a falta de poc per finalitzar, els lleidatans van fer dos gols més. A falta de poc per finalitzar, Tomàs va fer el segon gol amb una rematada al segon pal.

L’equip continuarà treballant durant aquesta setmana per aconseguir trencar aquesta mala dinàmica i retrobar-se amb la victòria. D’ànims i de ganes segur que no en faltaran. El proper encontre del FC Botarell serà aquest pròxim dissabte, a les 4 de la tarda, al pavelló botarellenc contra el Futsal Valls. Us hi esperem!

 


1 Comment

  • Set 13th 201602:09
    by Myra

    If you are interested in topic: earn online by clicking upgrade – you should read about Bucksflooder first

  • Leave a Reply