Un càstig massa dur

Resultat amarg en el debut de l’equip a casa aquesta temporada. Es va perdre per un injust 1-4 davant del Gimnàstic de Tarragona, que no reflexa el que es va veure damunt del terreny de joc.

La primera meitat va ser de total domini blaugrana. Els locals portaven el pes del joc i no paraven de generar clares ocasions que el porter tarragoní, els pals i la mala fortuna s’encarregaven de frustrar, mentre que els visitants només ho intentaven amb xuts llunyans que no feien perillar la porteria de Guillem.
Ja és sabut en el món de l’esport, però, que qui molt perdona ho acaba pagant, i així i va ser ja que en els instants finals del primer temps el Nàstic va aprofitar la única concessió que va fer la defensa botarellenca per avançar-se al marcador, anant-se’n al descans amb un immerescut 0-1 d’avantatge.

A la segona part el partit va canviar una mica. En els primers minuts el Botarell no va sortir tan endollat com havia estat fins aleshores, el partit es va travar una mica i no es generaven tantes ocasions. Els visitants se’n van aprofitar per fer pujar el 0-2 al marcador amb un sorpresiu i potent xut llunyà que es colava per l’esquadra de la porteria de Guillem.
Lluny d’enfonsar-se, però, els nostres nois van reaccionar i van tornar a ser els que havien sigut a la primera meitat, recuperant el control del partit i tancant al Nàstic a la seva àrea. Novament el porter i els pals feien la seva feina evitant els gols dels blaugrana. Fins que van arribar els últims dos minuts, on es va decidir tot. Primer el porter visitant aturava un penal a Ivan, que en la jugada següent, per evitar el contraatac, feia falta i rebia la segona groga. Aquesta superioritat la van aprofitar els tarragonins per ampliar distàncies al marcador. Gairebé sense temps per celebrar-ho, Marc escurçava distàncies després de regatejar la sortida del porter.
I ja als últims segons un error de marcatge en un corner feia pujar el definitiu 1-4 al marcador. A falta de 8 segons Marc també se’n aniria al carrer en veure la segona groga per protestar unes mans més que dubtoses del rival.

Derrota dolorosa, doncs, la que es va viure aquest dissabte al pavelló de Botarell després del que l’equip va demostrar sobre la pista. La setmana que ve es vista la complicadíssima pista d’Amposta, on és molt difícil sumar-hi alguna cosa, però, on l’equip intentarà donar la sorpresa com ja va fer a Solsona. Ànims Botarell!!!

Gols: Marc


No Comment

Be the first to respond!

Leave a Reply